Söta små tapas cheesecakes kan man också kalla det 🙂

Dessa gjorde jag till en babyshower. Söta och goda.

Receptet hittar ni här nedanför:

10 digestive kex

75 g smör

500 g kesella

1/2 dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

3 äggulor

Jordgubbar

Mörk smält choklad

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Krossa kexen med en mortel eller matberedare och sen häll i de smälta smöret. Blanda till en deg och tryck ut i en springform. Låt den förgrädda i ugnen i 7 min.

3. Blanda ihop resterande ingredienser förutom jordgubbarna och chokladen. Häll över krämen i formen och in i ugnen i 20-25 min.

4. När kakan svalnat trycker du ut små runda kakor av kakan. Du kan lägga en rund glas eller ngt annat ovanpå, o trycka till lite och sen skära ut de små kakorna. Så var enklast för mig.

5. Sen garnerar du kakan med jordgubbar och choklad.