Hej!

Vilket underbart väder vi haft idag. Sol och vinterkyla. Imorse efter att jag skjutsat min man till jobbet så stannade jag och min lilla bebis till vid slottsparken i stan för att gå morgonrundan!
Så friskt och härligt det var, och fick såna superfina bilder i den dimmiga morgonen. Tänkte lägga ut några bilder här på dom fina bilderna jag fick 🙂
Det var så skönt att va ute och gå även fast det var kallt såklart.

 

IMG_2269

IMG_2275

IMG_2303

IMG_2299

IMG_2295

Sen kom min svärmor till mig och var här under dagen.

Sen åkte jag för att hämta min man när han slutat jobbet och sen kom vi hem för att äta middag.

Det är just det jag ska blogga om nu.

Till middag idag åt vi min egna
Kyckling Chutney med Bandspaghetti
Den blev riktig mumma!!
Här kommer följebilder och receptet  😀

Kyckling Chutney med Bandspaghetti

Ingredienser

Du behöver

700 g kycklingfile
2 msk smör att steka
2 vitlöksklyftor
2 gula lökar
3 dl grädde
3 msk Mango Chutney
1 ask Körsbärstomater
Salt & Peppar
Chili flakes (om man vill)
Bandspaghetti

Du gör såhär

1. Skär kycklingen i fina små bitar.
Klicka i smöret i wokpannan/stekpannan och häll över kycklingen.

Låt steka tills det är genomstekt.

2. Hacka löken och vitlöken.
Häll ner det tillsammans med kycklingen.
Blanda, salta och peppra.

3. Sätt på en kastrull med vatten. När vattnet börjar koka så häller du i din bandspaghetti.
Låt det koka enligt anvisning på paketet.

När kycklingen är genomstekt så häller du i grädden och låt det koka upp ganska hastigt. Rör om då och då så de inte bränns fast.

4. När pastan är färdigkokad häller du av vattnet i en sil,och sen lägger du ner pastan i kycklingfräset.
Du blandar om allting så det blir en ‘wok’.
Nu ska du tillsätta mango chutney och körsbärstomaterna.

Mango Chutney kan du ha så mycket du vill i din smak, men 3 msk brukar räcka för mig.

5. När allting är blandat så tar du av det från plattan och serverar!

 

Tips: Du kan ha i Sweet Chilli sås istället för Mango Chutney, Soja istället för grädde och jordnötter istället för Körsbärstomater.
Det blir minst lika gott!