Här kommer ett ljuvligt recept på en megagod enkel Kokosbollstårta!

300 g smör
2 dl florsocker
1 dl kokt kaffe
1 msk vaniljsocker
200 g nutella
1.5 dl kakao
1 dl oboýpulver
10-12 dl havregryn

Garnering:
Kokos, pärlsocker eller strössel
1 dl Nutella

Olika chokladbitar som topping

(men du kan a godis, klubbor, färgglatt strössel eller vad du nu känner för)

 

1. Börja med att plasta en springform med plastfolie. (Gärna en 18cm form).
2. Vispa rumstempererat smör och florsocker fluffigt. Häll i kaffe, vaniljsocker, nutella, kakao, oboypulver och havregryn. Vispa sedan ihop en smidig och klibbig smet.
3. Tryck ut smeten i formen och ställ in i kylskåpet i ca. 20 minuter.
4. Bort med kanten- och plasten från formen. Rulla kanten i kokos eller pärlsocker och lägg sedan kakan på ett tårtfat eller ett fint uppläggningsfat. Bred på nutella och toppa med godis.

 

 

 

Sen har du en oslagbart god chokladtårta😃