Hej på er!

Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka!
Denna kakan bakade jag så mycket ett tag  att vi nästan föråt oss på den haha 🙂 Den är så god så god så god!!

Jag älskar kombinationen av cornflakes krisp i jordnötssmör, choklad och jordnötter. Det söta blandat med det salta är så fruktansvärt gott!
Detta är en riktigt god snickerskaka och den går hem i alla lägen.

Snickerskaka är jättesmidig att ha med ut också om man ska någonstans, den är alltid lika god och man kan förvara den i frysen eller kylen.
Den är också superenkel att göra och inom en halvtimme har du världens världens godaste, mumsigaste mest smaskigaste kaka nånsin 😀

Nu ska jag sluta prata om hur god den verkligen är så ni kan få göra den istället.
Här kommer receptet på

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Snickerskaka

Snickerskaka

 

Ingrediens

Du behöver

 1 burk jordnötssmör Skippers
 1 dl ljus sirap
 1 dl socker
 10 dl cornflakes
 400 g Marabou Mjölkchoklad
 Jordnötter

Du gör såhär

1. Smält jordnötssmör, socker och sirap i en kastrull tills det blivit en mjuk smet. Låt det inte koka.

2. Krossa cornflakesen till en smulig massa och häll i den smälta jordnötsblandningen i cornflakesen.
Blanda ihop till en deg och tryck ut i en fyrkantig form eller en rund springform.

3. Smält chokladen och häll över kakan som ett lager. Strö sist över jordnötter.
In i frysen 20-30 min.

4. Låt den va upptinas 5-10 min innan servering!